Håper på en snørik vinter.

Nå starter skisesongen i Fjellbyen Hovden

Endelig er ventetiden over og vinteren har virkelig kommet til Hovden. Til helgen åpner Hovden alpinsenter og i Hovden langrennsarena ligger det nypreparerte langrennsløyper klare til bruk. 

Escape ekspanderer:

Escape satser i regionene

I 2015 etablerte Escape Travel kontor i Stavanger. I år utvider Escape også i Bergen og Trondheim med egne lokale salgsansvarlige som allerede er i full sving. Resultatet av satsningen blir flere direkteavganger til elvecruise, cruise, kultur- og storbyferie i Europa og rundreiser i fjernere strøk.

Bente Bratland Holm blir Norges reiselivsdirektør

Innovasjon Norge har i dag ansatt Bente Bratland Holm i stillingen som Norges nye reiselivsdirektør.

Les mer

Best Western Hotels & Resorts i Skandinava.

Magnus Sjödin ny Director of Leisure Sales

Magnus Sjödin er ansatt som Director of Leisure Sales for Best Western Hotels & Resorts i Skandinava.

Les mer

Ticket Feriereiser

Har lansert ny funksjon på nettet

Nå har det blitt lettere å sammenligne og bestille charterreiser for familier. Som det første reisebyrået i Skandinavia har Ticket Feriereiser lansert en funksjon på nettet hvor familier kan søke familiepriser fra ulike charteroperatører på samme sted.

Les mer

Kosebamsen får eget boardingkort

Nå kan barna sjekke inn kosedyrene sine og få eget boardingkort når de reiser med Vings eget flyselskap Thomas Cook Airlines.  Når du skal fly ut i den store verden kan det være trygt og godt å ha favorittbamsen med på turen. Da hører det naturligvis med til opplevelsen at kosebamsen også får sitt eget boardingkort ved innsjekking.

Les mer

Verdt å vite dersom du skal ut å reise

Hva er Zika Virus?

Zika er et smittsom virus som spres til mennesker gjennom myggstikk fra Aedes aegypti mygg. Denne typen mygg er også bærer av sykdommene dengue feber og chikungunya.

Les mer

HSMAI

Prestisjefylt pris til Star Tours smartbånd

- Vårt mål er å kunne gi kundene våre best mulig ferieopplevelse og samtidig bidra til digital utvikling i bransjen, vi er derfor ekstremt stolte av å motta denne prisen. TUI Smartband er et Nordisk prosjekt som ble testet for første gang i sommer, vi gleder oss til å se hvor utviklingen tar oss, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour. 

Les mer

Tysklands Turistkontor

Anerkjent som bærekraftig bedrift​

Deutsche Zentrale für Tourismus (DZT) ble rost for langsiktige virksomhetstiltak i Frankfurt am Main 9. februar 2016. DZT fikk anerkjennelse for innsatsen med å posisjonere Tyskland som bærekraftig reisemål. Dermed sikret de seg også å bli sertifisert i ”Green Globe” for tredje år på rad. Dessuten ble DZT-hovedkontoret nylig anerkjent som ”Ökoprofit-Betrieb Frankfurt am Main” (økoprofitt-bedrift).

Les mer

Tickets Respons Analyse-undersøkelse.

8 av 10 lar maten påvirke valg av reisemål

Tapas, italiensk pasta, gresk souvlaki eller pad thai?

Les mer

2016 ble

Tidenes nest beste cruiseår i Stavanger

2016 ble et godt år for cruisetrafikken til Stavanger og regionen. Faktisk nesten det beste noensinne, både målt i anløp og gjestetall. Kun 2013 var et bedre cruiseår i Stavanger. I år har 298.000 cruisegjester vært på dagsbesøk i Stavanger og regionen. Det var 46.000 flere enn i fjor.

Les mer

Martine Nerheim Ahlsen (29)

Quality Hotel kaprer norsk hotelltalent

Martine Nerheim Ahlsen (29) er ansatt som Head of Marketing for hotellkjeden Quality Hotel. Med erfaring fra verdenskjente merkevarer som Starwood og W Hotels, flytter hun nå hjem med mål om å reposisjonere Quality-kjeden i Norden.

Les mer

salget forventes å være klart i løpet av tredje kvartal i 2015

Tyske REWE-gruppen kjøper Apollo

Tyske REWE-Group med reisedivisjonen DER Touristik kjøper Apollo og resten av Kuonis europeiske reisevirksomhet. 

Les mer

Reisetips

Redusert kapasitet for nødpass ved OSL i sommer

Ikke vent til du kommer til Oslo Lufthavn dersom du trenger nødpass til utenlandsturen.

Les mer

Ledige stillinger

Nyhetsarkiv