Cruisefeber hos Ving

Verdens største cruiseskip til Middelhavet i sommer

Ving har doblet salget av sommercruise sammenlignet med fjoråret. Ett av trekkplastrene er verdens største cruiseskip som seiler i Middelhavet til sommeren.

Cruise Nord-Norge og Svalbard (CNNS):

Pen økning for cruisetrafikk i nord

Cruisesesongen strekker seg stadig lengre, og flere skip ankommer nå Nord-Norge for å oppleve nordlyset og vinteren. Det bidrar sterkt til en god vekst for en rekke destinasjoner i landsdelen.

Scanship

Cruiseskip får biobrensel fra eget avfall

Et cruiseskip med 5000 mennesker ombord produserer avfall som en liten by. Scanship har utviklet teknologi som kan gjenvinne energi fra avfallet og redusere skipets drivstofforbruk og CO2-utslipp.

Les mer

2016 ble

Tidenes nest beste cruiseår i Stavanger

2016 ble et godt år for cruisetrafikken til Stavanger og regionen. Faktisk nesten det beste noensinne, både målt i anløp og gjestetall. Kun 2013 var et bedre cruiseår i Stavanger. I år har 298.000 cruisegjester vært på dagsbesøk i Stavanger og regionen. Det var 46.000 flere enn i fjor.

Les mer

Tidenes beste år for Hurtigruten

Med en vekst på 42 prosent i 2015 leverer Hurtigruten sitt beste driftsresultat noensinne. – Vi har hatt positive driftsresultat i hvert kvartal gjennom 2015. Det sterke resultatet viser at fornyelsen av Hurtigruten var nødvendig. Aldri har interessen for å reise med oss vært større, sier konsernsjef Daniel Skjeldam.

Les mer

Norwegian Cruise Line annonserer

Banebrytende reiseruter i Europa sommeren 2017​

Norwegian Cruise Line har annonsert sin banebrytende distribusjon i Europa sommeren 2017, og for første gang i rederiets historie vil fem skip seile på europeiske farvann samt vanlige cruise fra Hamburg, med ombordstigning også tilgjengelig i Southampton og Amsterdam. I tillegg avslørte rederiet detaljer om Norwegian Escapes sommercruise til Karibien i 2017.

Les mer

Cruise Norway.

Flere cruisepassasjerer vil til Norge

I løpet av 2016 vil enda flere legge ferien sin til et cruiseskip i Norge, viser prognosen som norske havner har rapportert inn for innmeldte anløp. - Dette er gode nyheter. Cruise gir en rekke gode ringvirkninger for lokalsamfunn langs kysten, sier Sandra Diana Bratland, daglig leder for Cruise Norway.

Les mer

Yangtze-elven Kina

437 personer fortsatt savnet

I det tiden er i ferd med å renne ut, leter redningsabeidere og dykkere fortsatt etter 437 personer som er savnet etter elvecruise skipet “Eastern Star” gikk rundt i Yangtze elven i Kina. Tirsdag kveld blir det opplyst at 14 personer har overlevd, mens fem personer er bekreftet omkommet.

Les mer

Elvecruise-ulykken i Kina

En turguide funnet omkommet

En av turguide som var ombord er funnet omkommet, samtidig skal redningsmannskaper ha fått kontakt med minst tre overlevede som fortsatt befinner seg ombord i skipet. Det er fortsatt uvisst om flere overlevende befinner seg inne i skipet.

Les mer

Sosial media:

Norwegian Cruise Line med norsk Facebookside

Norwegian Cruise Line har endelig fått en norsk Facebookside, hvor de vil dele sine beste reiseeventyr, tilbud & kampanjer, cruisenyheter og mye mer. 

Les mer

Nå starter de Populære dagsturene

Fra Østfold til Telemarkskanalen

Peer Gynt Tours kjører denne sommeren den populære dagsturen til Telemarkskanalen hver onsdag fra 1.juli til 12.august.

Les mer

Luftfartsveteran inn for landing hos RCL

Ny sjef fra SAS til RCL

Mats Jacobsson er ansatt som ny administrerende direktør for cruiserederiet Royal Caribbean International Ltd (RCL) i Norden. Jacobsson har lang fartstid fra blant annet flyselskapene Air Berlin og SAS. 

Les mer

Ledige stillinger

Nyhetsarkiv