Nytt Malmø-hotell til First

First Hotel Mortensen er det siste tilskuddet til First Hotels og  ligger midt i sentrum i en av byens mest ærverdige bygninger. First Hotels Mortensen holder til i en av de vakre bygningene fra slutten av 1800-tallet midt i hjertet av Malmø. Herfra er det kort vei Stortorget, Gustav Adolfs torg og Lilla torg og bare noen minutters gåtur fra havnen.

 

Comfort Hotel Grand Central er

Best i Norge for forretningsreisende

Magasinet Business Destinations har kåret Oslo-hotellet Comfort Hotel Grand Central til Norges beste hotell for forretningsreisende i 2015.

Best Western Hotels & Resorts i Skandinava.

Magnus Sjödin ny Director of Leisure Sales

Magnus Sjödin er ansatt som Director of Leisure Sales for Best Western Hotels & Resorts i Skandinava.

Les mer

Bjarte Gjerde

Skal oppfylle Reitans hotelldrøm

Reitangruppen har inngått et spennende samarbeid med Gjerde Management AS. Det betyr at Bjarte Gjerde blir en sentral person i gjenreisingen av Britannia Hotel i Trondheim. Reitangruppen driver med handel og eiendom og har liten erfaring med hotelldrift.

Les mer

Espen Hammersvik kåret til

«Årets Unge Hoteliér 2016»​

Under reiselivsbransjens prisutdeling, i regi av HSMAI, var det F&B Manager på Clarion Hotel Admiral i Bergen, Espen Hammersvik, som stakk av med den gjeve prisen «Årets Unge Hoteliér 2016».

Les mer

Martine Nerheim Ahlsen (29)

Quality Hotel kaprer norsk hotelltalent

Martine Nerheim Ahlsen (29) er ansatt som Head of Marketing for hotellkjeden Quality Hotel. Med erfaring fra verdenskjente merkevarer som Starwood og W Hotels, flytter hun nå hjem med mål om å reposisjonere Quality-kjeden i Norden.

Les mer

Nordic Choice Hotels

Først ute med Apple Pay i Norden

Som den første hotellkjeden i Norden, og et av de første landene utenfor USA, introduserer nå Nordic Choice Hotels den kontaktløse betalingsmetoden Apple Pay på sine hoteller. Kontaktløs betaling spås å revolusjonere befolkningens betalingsvaner. 

Les mer

Fersk undersøkelse

Vi vil surfe, ikke drikke på hotellrommet

Gratis trådløst nett og frokost er de mest populære hotellbekvemmelighetene, mens minibar på rommet har gått ut på dato.

Les mer

Knut Eivind Berg blir

Ny hotelldirektør på Quality Hotel Pond

Den erfarne hotellmannen Knut Eivind Berg påtar seg det viktige nyåpningsprosjektet og den viktige oppgaven som hotelldirektør på nye Quality Hotel Pond som åpner dørene på Forus ved Stavanger 4. april 2016.

Les mer

Har testet flere enn 4000 hoteller

Nordic Choice Hotels verdens beste på WiFi

– Gratis trådløst nettverk av god kvalitet, er, ved siden av vann i springen og en seng å sove i, det aller viktigste for våre, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels. 

Les mer

Finaledato er 26.juni, og den går av stabelen i Milano.

San Pellegrino Young Chef-finalen er rett rundt hjørnet

20 deltagere fra hele verden skal konkurrere om å bli verdens første San Pellegrino Young Chef og det er Christian Andre Pettersen fra Spiseriet i Stavanger som skal representere Skandinavia!

Les mer

Etter mange år med milliontap

Stenger Grand Cafe stenger 1. september 2015

Grand hotel har besluttet å stenge Grand Cafe etter mange år med store økonomiske underskudd og etter at alle andre løsninger er grundig vurdert.40 årsverk blir borte når restauranten stenger 1. september 2015.

Les mer

God april for overnattingsbedriftene

Positiv utvikling av ferie- og fritidstrafikken i Nord

187.225 overnattinger på de nordnorske overnattingsbedriftene i april 2015, er en økning på nesten 18.000 overnattinger fra april 2014.  Dette innebærer en økning på 10 prosent, mens Norge totalt hadde en økning på 6 prosent.

Les mer

Huser Radisson Blu Airport Hotel

Avinor planlegger salg av hotelleiendom på Gardermoen

Som et ledd i finansieringen av Avinors utbygginger ved norske lufthavner har Avinor besluttet å legge eiendommen som huser Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen ut for salg. Avinors to største utbyggingsprosjekter er terminalutvidelsene ved Oslo Lufthavn, Gardermoen og Bergen Lufthavn, Flesland. Begge skal stå ferdig i 2017. Eiendommen er utleid på langsiktig kontrakt til Rezidor Hotels Norway og et salg vil ikke påvirke hotelldriften. 

Les mer

Ledige stillinger

Nyhetsarkiv