I 2015 etablerte Escape Travel kontor i Stavanger. I år utvider Escape også i Bergen og Trondheim med egne lokale salgsansvarlige som allerede er i full sving. Resultatet av satsningen blir flere direkteavganger til elvecruise, cruise, kultur- og storbyferie i Europa og rundreiser i fjernere strøk.
 
I Trondheim er Anne Grøset ansatt som forsterkning til hovedkontoret i Oslo, slik at trønderne kan nyte godt av et bedre utvalg reiser. Med 17 års bakgrunn fra Hurtigruten og til sammen 34 års erfaring med salg av reiser i inn- og utland, sitter det mye reiselivskunnskap i veggene. Escape holder til sentralt i Trondheim, i 1. etasje i Hornemansgården.
 
I Bergen er Håvard Moldskred vår mann. Han har 12 års bransjeerfaring og salgskunnskap, mange av disse fra Albatros. Han har tidligere jobbet med salg av rundreiser, safari og aktive ferier i Norge, Sverige og Danmark, og er med dette rett person for å jobbe videre med å ivareta bergensernes interesser, opplyser selskapet i en pressemelding.
 
Escape har også nylig rekruttert en ny og meget dyktig turoperatør. Hun heter Mette Helen Østerhus, har inntil nylig drevet Active Travel Norway, men er nå blitt en del av Escape-teamet. Mette er en erfaren turskredder, og hun har spesialisert seg på fot- og sykkelturer for grupper, noe som det er stor etterspørsel etter. Hun vil få ansvar for å utvikle dette populære konseptet hos Escape. I tillegg skal hun jobbe med salg og produksjon av gruppeturer ved Stavanger-kontoret og vil bidra til videre vekst. Tidligere erfaring teller blant annet 8 år i Nettbuss/Peer Gynt Tours.
 
Med etableringen av og utviklingen av egne kontor og regionsansvarlige, håper vi å gi både gamle og nye gjester i regionen enda flere inspirerende reiser.
 
Som en av landets største nisjespesialister, tilbyr Escape Travel mange rundreiser med norsk reiseleder men også skreddersydde reiser for den enkelte. Med individuelle reiser for familie, foreningen eller vennegjengen, åpner det for flere avganger og mer fleksibilitet fra både Stavanger, Bergen og Trondheim.