Velkommen til boarding.no

07.04.2015 02.39.05

Etter over10 års drift er vi stolte over å stadig se at nye lesere finner frem til våre sider. Vi håper at du som leser vil finne vår nyhetsinformasjon og linker til flere av våre tjenester nyttig. Flere av tjenestene som du finner på våre sider, kommer som et resultat av de mange positive innspill vi har fått blant våre lesere.

Dethar vært en utfordring å finne forankring blant mange nyhetskanaler og store mediehus, men vi føler dag at vi har klart å finne vår nisje og vårt publikum. For oss er den en stor glede at så mange faste lesere kommer tilbake dag etter dag. Det er også svært hyggelig at andre nyhetsaktører kontakter oss for å bringe frem fakta om hendelser som skjer i bransjen.

Nyhetsportal for reiseliv og luftfart

Boarding.no er en nyhetsportal for reiseliv og luftfart, og vårt mål er at du som leser skal kunne holde deg orientert om hva som rører seg i bransjen, 24 timer i døgnet. Vi klarer selvsagt ikke å dekke alle nyhetsbegivenhetene, men vi håper å få med oss mye av det viktigste

Som leser er du selvsagt alltid velkommen til å gi oss både ris og ros. Dette er ofte nødvendig for at vi skal kunne gi deg en best mulig tjeneste. Du kan enten gjøre dette via vår tips side, eller du kan sende en email direkte til posten@boarding.no

Stadig nye lesere ...

I dag er mange lesere og annonsører svært interessert i hvor mange som besøker www.boarding.no

Boarding.no registrerer i snitt ca. 400.000-500.000 besøk hver måned.I gjennomsnitt leser hver besøkende 4-5 artikler, noe vi må si oss svært fornøyd med. I januar 2013 var det det over 545.000 besøk, som ga cirka 2 millioner visninger. I samme periode ble det registrert over 75.000unike besøkende. Pr. dag blir det registrert ca. 4000 til ca. 7000unikebesøk.

"Unike besøk"

Unike besøkende er ikke det samme som unike individer. Norsk Galluphar endret begrepet til unike besøk. Men heller ikke dette er det samme som unike individer. Unike besøk er det mest presise begrepet. Bak hvert besøk kan det ofte ligge én til to personer.

Dersom en eller flere personer ser på samme skjerm samtidig, så blir dette målt som ett unikt besøk. Dersom en eller flere bruker samme PC med identisk samme brukerprofil, så blir dette talt som kun ett unikt besøk. Dersom én og samme person besøker samme nettsted fra to ulike plattformer blir dette talt som to unike besøk\".

Over 20 års erfaring

Boarding.no er et resultat av over 30 års erfaring innen reiselivsbransjen, og vi har i dag med oss journalister med solid erfaring fra bransjen, men selvsagt er vi alltid interessert i å komme i kontakt med andre ivrige skribenter, som ønsker å ta del i vår utvikling.

Vår Målsetning:

Målet er å bli Skandinavias ledene nyhetskanal innen denne nisjen, og vi har kommet langt på vei, men vi arbeider stadig for å bli bedre. Interesenter/Investorer som ønsker å vite mer om våre fremtidsvisjoner, er selvsagt velkomne til å kontakte oss.

Boarding.no er en selvstendig avis og er pr. dato kun rettet mot internett. Vi innhenter egne nyheter via nettet og egne kanaler, og har ikke noe samarbeid med andre aviser.

Vi holder oss oppdaterte med de fleste nyhetskildene, og sjekker nyhetsbildet døgnet rundt. Dette slik at du skal slippe å surfe innom flere titalls aviser og magasiner for å finne frem til det som er rettet mot akkurat denne bransjen.

Nyttige tjenester

Under vårtjenester ”Reiseinfo” vil du finne masse informasjon om reisemål og andre ting som kan være aktuelt før du starter din ferie eller reise. Denne tjenesten er levert av vår nye samarbeidspartner Travelmarket A/S.

Vi takker for oppmerksomheten, og håper du vil finne veien til våre sider også ved en senere anledning.

Vil du vite mer om annonsemuligheter, send en mail til sales@boarding.no
eller ring oss på tlf: 51 65 25 10

Med vennlig hilsen
www.boarding.no

Ledige stillinger

Nyhetsarkiv