Kjenner du til mulighetene?

Annonsering hos boarding.no

07.04.2015 02.39.05

Boarding.no har snart etter 10 års drift en fast lesermasse på cirka 350.000 unike besøkende hver måned, Vår nyhetsportal er blandt Skandinavias ledende nettaviser med hovedfokus på reiseliv og luftfart. Som annonsør vil du dermed ha muligheten til å bringe ditt budskap til forbrukere både i Norge, Sverige og Danmark. Blandt våre lesere finner du både beslutningstakere og vanlige forbrukere, som er på utkikk etter nyheter innen bransjen, eller et godt reisetilbud.

Som annonsør hos boarding.no vil du treffe potensielle kjøpere som er interessert i reiser, reiseutstyr, reisemål, hotel, hus/leiligheter både i Norge og utlandet, underholdning/teater, forsikringer og lånemuligheter for å nevne noe.

Boarding.no har en stabil lesermasse og vi registrerer i snitt ca. 300-350.000 unikeIP-adresser, som gir cirka 2 millioner sidevisninger hver måned.

Ca. 55% av våre lesere arbeider innenfor reiselivsrelaterte næringer mens ca. 45% av de lesende er reisende - både innenfor ferie/fritid- og forretningsreiser.

En stor andel av leserne er beslutningstakere, noe som også er en viktig faktor dersom du ønsker å annonsere hos boarding.no

Vår mest forespurte formater:

  • Wideboard 768x150 pixel
  • Ordinær banner 468x60 pixel
  • Stor banner 468x400 pixel
  • NY banner 300x250 pixel
  • Kontakt oss for andre formater ...

Gode resultater ...

Det er spesielt gledelig å se at flere av annonsører også kommer tilbake, på grunn av gode resultater. Eks en av våre annonsører kjørte en kampanje i4 uker, noesom ga et salg langt over kundens forventning...

- utrolig, men annonsen ga et salg på hele 496 000 kroner !

Vårt Jobbmarked har også blitt en velbrukt kanal for jobbsøkende, og mange har funnet veien til nye Karrieremuligheter her!

Hos boarding.no er det en mulighet for alle !

Vi kan tilbyen unik mulighet til å nå flere kjøpsterke målgrupper med profilannonser og salgsutløsende annonsering - både innen reiseliv og innenfor andre bransjetjenester og produkter.

Kontakt vår salgsavdeling for mer informasjon og tilbud.

Telefon 51 65 25 10 eller send en e-post med forespørsel til: sales@boarding.no

Category Articles

Torp har fått ny utenriksterminal
- Terrorister tar souvenirer fra flyvraket"
Air France KLM nekter for Wizz Air-kjøp
Fire nye Norwegianruter fra Gatwick
Rekordtrafikk på Ålesund-Vigra
MUC - flyplass med bryggeri, skøytebane og surfing
Visa-kortholdere brukte 1,17 milliarder kroner
"Superjumbo" nr. 50 til Emirates
topbonus åpner onlineshop
Air France KLM nekter for Wizz Air-kjøp

Ledige stillinger

Nyhetsarkiv