Jobmarked:

Mange søker nye utfordringer …

07.04.2015 02.47.22

Stadig flere av våre lesere er daglig innom vårt Jobbmarked for å se etter nye utfordringer. Mange har allerede lyktes i å finne nytt arbeid via stillinger som vi tidligere har lyst ut, fra ulike aktører.

Et bevis på dette, er at mange av våre tidligere annonsører kommer tilbake til vårt jobbmarked når de skal finne nok en medarbeider.

Og det er ikke uten grunn – Vi registerer fast ca. 300.000 unike IP-adresser (besøkende) hos boarding.no – og mange av disse finner sin vei inn hit til Jobbmarked!

De er gjerne på søk etter nye utfordringer, enten for seg selv, eller en kollega.

Tilbakemelding fra en av våre annonsører:

God formiddag!

Takk for god hjelp med vår annonse. Da vi nå har besatt den ledige stillingen ber vi om at annonsen fjernes fra nettsiden. Annonse på Boardings nettside har fungert veldig bra. Første søknad kom etter 5 min og vi har fremdeles mange søknader som vi ikke har hatt tid til å se på enda.

Med vennlig hilsen
Malaysia Airlines, GSA Nordic

Du treffer mange brukere:

Som annonsør vil du treffe mennesker i alle varianter med ulike kvaliteter og egenskaper. Hos oss finner du studenter som er på jakt etter sin første nye jobb, du når også ut til direktører, informasjonssjefer, piloter, ingeniører, oljemedarbeidere og fagfolk fra mange ulike yrker og bransjer.

Med andre ord, hos boarding.no når du et stort publikum. Vårt mål er at du skal finne den riktige medarbeideren, via de søknader du oppnår med en stillingsannonse hos oss.

Vi håper å finne deg som annonsør under Jobbmarked snart …

For booking av stillingsannonse - kontakt sales@boarding.no
eller du kan ringe 51 65 25 10 ( Tlf-tid man-fre: 08:00 - 12:00 )

Ledige stillinger

Nyhetsarkiv