Espen Hammersvik kåret til

«Årets Unge Hoteliér 2016»​

Espen Hammersvik (33) har arbeidet på Clarion Hotel Admiral siden 2013, og har blant annet bakgrunn fra Bølgen & Moi i Bergen og Stavanger, hvor han arbeidet som restaurantsjef og daglig leder. I dag arbeider han som Food & Beverage Manager for hotellet og restauranten Kitchen & Table.
 
- Jeg er veldig takknemlig, ydmyk og stolt over å ha mottatt denne prisen. Uten mine fantastiske kollegaer på Clarion Hotel Admiral hadde dette aldri vært mulig. Med masse energi, mot og begeistring ser jeg fram til et veldig spennende 2016, sier Espen Hammersvik, F&B Manager, Clarion Hotel Admiral i en pressemelding.
 
Hammersvik har bachelorgrad i hotelledelse fra Norsk Hotellhøgskole, og er utdannet vinkelner ved Kulinarisk Akademi. I 2006 og 2007 vant han prisen «Årets Unge Vinkelner», og ble også kåret til «Årets avdelingsleder» av Clarion-kjeden i 2014.
 
- Kitchen & Table i Bergen har hatt en fantastisk reise siden åpningen i 2013, og i dag står restauranten sterkt i markedet. Flere gode tilbakemeldinger i aviser og sosiale medier har vært med på å sette restauranten på kartet. I tillegg har Clarion Hotel Admiral blitt et enda bedre hotellprodukt siden renoveringen i 2013 og 2014, og med 210 flotte rom, nyoppusset lobby og restaurant skal vi ta markedet med storm i 2016, sier Espen Hammersvik.
 
I juryens begrunnelse heter det blant annet at «Espen har tatt tak i alle aspekter rundt det nye restaurantkonseptet Kitchen & Table. Han er Kitchen & Table Bergen, og har tatt Admiral og K&T til nye høyder. Omsetning har vært over all forventing fra første dag. Han beskrives som ekstremt kvalitetsbevisst, og godtar ikke snarveier og unnasluntring. Han har vist overfor ledelsen i Clarion at han definitivt er rett mann på rett plass».
 
Premien til Årets Unge Hotelier er deltagelse på GMP ved The Cornell School of Hotel Administration, New York.

Ledige stillinger

Nyhetsarkiv