Norwegian blir medlem av den nye europeiske bransjeorganisasjonen Airlines for Europe. Målet med organisasjonen er å fremme tiltak som øker flyselskapenes konkurranseevne.
 
- Norwegian har alltid vært tilhenger av konkurranse i luftfarten fordi det vil gi de reisende billigere billetter og flere valgmuligheter. Medlemsskapet i Airlines for Europe er viktig fordi alliansen forener bransjens felles utfordringer og muligheter på tvers av landegrenser og selskap, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian i en pressemelding.
 
Andre medlemmer i alliansen er selskaper som Air France-KLM, easyJet, Lufthansa, IAG Group, Finnair og Ryanair.
 
- Airlines for Europe skal representere alle europeiske flyselskapers interesser. Vi kommer til å få flere medlemmer fremover, og sammen vil vi kjempe for å fremme tiltak som øker flyselskapenes konkurransekraft, som vil føre til billigere billetter og større valgfrihet for passasjerene. Jeg er glad for å ønske Norwegian velkommen som medlem, sier Thomas Reynaert i Airlines for Europe.


Om Airlines for Europe


Interesseorganisasjonen Airlines for Europe er basert i Brussel og er Europas nye og største allianse for flyselskaper. Alliansen ble etablert i januar 2016 av Air France-KLM, easyJet, IAG Group, Lufthansa Group og Ryanair.