Vi håper på en snørik vinter. Foto: 2016 | Kristian Longford

Endelig er ventetiden over og vinteren har virkelig kommet til Hovden. Til helgen åpner Hovden alpinsenter og i Hovden langrennsarena ligger det nypreparerte langrennsløyper klare til bruk. 

De siste ukene har minusgrader gjort at snøproduksjonen har gått for fullt i alpinsenteret og i langrennsarenaen. Forrige helg kunne folk teste langrennskiene for første gang, og denne helgen kan de endelig teste alpinskiene eller brettet i alpinsenteret. 

- Vi gleder oss til å starte sesongen. De siste ukene har forholdene vært perfekt for snøproduksjon og i natt fikk vi 20cm med snø. Så nå er det virkelig klart for en skikkelig vinterhelg på høyfjellet, sier en fornøyd destinasjonssjef Lasse Eidskrem i en pressemelding.no

Alpinsenteret vil være åpent fra fredag - søndag kl 09:30 - 15:30. Offpiste åpner også sesongen i helgen, så her kan du også starte afterski-sesongen. 
I langrennsarenaen vil det bli preparert løyper hele helgen, ca 2,3 km. Her står det lys på frem til kl 23:00, så her kan du gå på ski "nesten" hele døgnet. 

Om forholdene tillater vil det være mulighet for flere preparerte løyper.

Hold deg oppdatert på hovden.com