Norwegian Jade, et av rederiets fire Jewel Class-skip, vil tilby splitter nye cruise fra hansabyen Hamburg i 2017. Dette er første gang et Norwegian-skip har hjemmehavn i Hamburg. Fra 14. mai til 9. oktober 2017 kan gjestene bli med på en rekke seilaser til Vest-Europa, Norge og de norske fjordene samt Nordkapp, så vel som et cruise til Norge, Island og Storbritannia som byr på mange europeiske høydepunkter. På reiserutene i Vest-Europa kan gjestene velge å gå om bord i Amsterdam, og på reiseruter i Vest-Europa og de norske fjordene er Southampton (London) også en mulig ombordstigningshavn.
 
I tillegg vil rederiet bringe Norwegian Getaway, for øyeblikket det nest nyeste skipet i flåten, tilbake til Europa for første gang siden leveransen i 2014, noe som gir gjestene muligheten til å oppleve det beste innen frihet og fleksibilitet på cruise til de baltiske hovedstedene til/fra København eller Warnemünde.
 
Ytterligere tre skip vil seile på europeiske farvann i 2017, inkludert nyrenoverte Norwegian Epic med sin populære 7-netters reiserute i det vestlige Middelhavet med avgang fra Barcelona, Civitavecchia (Roma) eller Marseille; Norwegian Spirit som seiler på vekslende 11- og 10-netters cruise i Middelhavet mellom Barcelona og Venezia og Norwegian Star, som etter sin retur fra Australia vil tilbringe sommeren med å cruise fra Venezia til de greske øyene samt Adriaterhavet, Hellas og Tyrkia. De nye reiserutene legges ut for salg i midten av februar 2016 for alle bestillinger.
 
- Vi demonstrerer tydelig vår forpliktelse til våre europeiske kunder med disse spennende sommerreiserutene. Ikke nok med at vi tilbyr nye europeiske ombordstigningshavner, men vi bringer også et av våre nyeste og mest innovative skip tilbake til Europa", sier Christian Böll, Managing Director for Europa, Midtøsten og Afrika for Norwegian Cruise Line. "Vi er overbevist om at dette vil stimulere til fortsatt vekst i det europeiske markedet, hvor vi ser en stadig økende etterspørsel etter den enestående cruiseopplevelsen vi tilbyr."
 
Norwegian Jade vil ankomme Europa i flott stand etter en tørrdokk på 2,5 uker, og begynner sine vanlige cruise fra Hamburg den 14. mai 2017 med en rekke 7-netters reiseruter i Vest-Europa med besøk i Amsterdam, Zeebrugge (Brussel/Brugge), Le Havre (Paris) og Southampton (London). Reiserutene tilbys fra 14. til 28. mai og fra 19. august til 23. september 2017. En lengre reiserute i Vest-Europa på 9 netter tilbys den 30. september og 9. oktober 2017 med ekstra stopp i St. Malo og Brest. I tillegg vil det være to 9-netters cruise til de norske fjordene den 4. og 13. juni 2017 med stopp i Ålesund, Hellesylt, Geiranger, Flåm og Bergen samt Southampton (London), i tillegg til to 10-netters cruise til de norske fjordene den 30. juli og 9. august 2017, som også vil inkludere et besøk til Orknøyene. Den 22. juni og 4. juli 2017 vil Norwegian Jade reise fra Hamburg på to 12-netters cruise til Nordkapp, med flere høydepunkter langs Norges vestkyst. Den 16. juli 2017 kan gjestene oppleve et 14-netters cruise med besøk til Bergen, Ålesund, Shetlandsøyene, Akureyri og Reykjavik (overnatting) på Island, Orknøyene samt Invergordon (Inverness) og Newhaven (Edinburgh) i Skottland.
 
Norwegian Getaway vil returnere til Europa og seile et 9-netters cruise til de baltiske hovedstedene fra København fra 16. mai til 28. september 2017 med stopp i Warnemünde (Berlin), Tallinn, St. Petersburg, Helsinki og Stockholm, inkludert en overnatting i St. Petersburg, som gir gjestene muligheten til å se prakten av Russlands keiserlige hovedstad i to dager og legge til en ballettforestilling eller en folkeforestilling om kvelden. Den 7. oktober tilbys et 8-netters cruise uten overnatting i St. Petersburg. For cruisene til de baltiske hovedstedene har gjestene også muligheten til å gå om bord i Warnemünde, med første utseiling fra byen den 17. mai.
 
Norwegian Getaway er for øyeblikket det nest nyeste skipet i Norwegian-flåten, og bringer det beste innen frihet og fleksibilitet til Østersjøen. Gjestene kan velge blant 27 serveringsalternativer, uansett om de er på utkikk etter gourmetmat i en av de 11 restaurantene som er inkludert i prisen eller noe annet i en av de mange spesialitetsrestaurantene, som Teppanyaki, fransk bistromat eller spektakulær sjømat i Ocean Blue. Friheten og fleksibiliteten slutter ikke med serveringstilbudene. Gjestene kan også glede seg over Broadway-forestillingene Legally Blonde og Burn the Floor, fem vannsklier over flere etasjer og en tauløype på to etasjer. Det finnes mange alternativer for innkvartering om bord, inkludert det luksuriøse skip-i-et-skip-komplekset The Haven by Norwegian®, studioer som er designet og prissatt for gjester som reiser alene og mange alternativer for familier, grupper med flere generasjoner, spa-elskere og mer.
 
Nyrenoverte Norwegian Epic vil ankomme Barcelona den 14. april 2017, og begynner sin Europa-sesong med et 9-netters cruise til Kanariøyene og Marokko før skipet fortsetter sine populære 7-netters cruise i det vestlige Middelhavet med stopp i Napoli (Pompeii), Civitavecchia (Roma), Livorno (Firenze/Pisa), Cannes og Marseille. I tillegg til Barcelona, kan gjestene velge å gå om bord i Civitavecchia eller Marseille. Fra Barcelona tilbys cruiset hver søndag fra 23. april til 1. oktober 2017. Fra 8. til 29. oktober 2017 setter Norwegian Epic seil for to alternative 7-netters cruise mellom Barcelona og Civitavecchia, som kan kombineres til et 14-netters cruise med besøk i Palma, Mallorca; Sete; Marseille; Cannes; Livorno (Firenze/Pisa); Civitavecchia (Roma); Napoli (Pompeii); Cagliari; Granada (Málaga); Cartagena og Valencia.
 
Norwegian Spirit følger opp sine europeiske vintercruise for 2016/2017 med vekslende 11- og 10-netters sommercruise i Middelhavet mellom Venezia og Barcelona. Cruiset på 10 netter seiler fra Barcelona til Venezia, og besøker Monte Carlo, Livorno (Firenze/Pisa), Civitavecchia (Roma), Santorini, Kusadasi (Efesos), Pireus (Athen) og Split med start den 4. mai 2017. Cruiset på 11 netter seiler fra Venezia til Barcelona, og besøker Dubrovnik, Pireus (Athen), Kusadasi (Efesos), Santorini, Civitavecchia (Roma), Livorno (Firenze/Pisa) og Marseille med start den 28. mai 2017. Den 14. mai 2017 vil Norwegian Spirit besøke Det hellige land på et 14-netters cruise til/fra Venezia, som inkluderer en overnatting i Haifa så vel som stopp i Zadar, Kotor, Heraklion, Limassol, Alanya, Pireus (Athen) og Split.
 
Fra 16. april til 22. oktober 2017 vil Norwegian Star kalle Venezia sitt hjem for sommeren etter tilbakekomsten fra sin lange tur til Australia, og seiler på vekslende 7-netters cruise til de greske øyene og Adriaterhavet, Hellas og Tyrkia, med stopp i Korfu, Santorini, Mykonos og Ravenna (greske øyer-cruise) og Dubrovnik, Pireus (Athen), Kusadasi (Efesos) og Katakolon (Olympia) (Adriaterhavet, Hellas og Tyrkia-cruise). Den 9. juli besøker Norwegian Star Korfu, Santorini, Kusadasi (Efesos), Pireus (Athen) og Split på et 8-netters cruise, etterfulgt av et 6-netters cruise den 17. juli med stopp i Dubrovnik, Kotor, Korfu og Ravenna. Den 29. oktober 2017 kan gjestene se fram til et 10-netters cruise fra Venezia til Istanbul, med stopp i Split, Kotor, Korfu, Messina, Valletta, Santorini og Kusadasi (Efesos).
 
Norwegian Escape, Norwegians nyeste skip som ble lansert i oktober i fjor, vil tilbringe sommeren 2017 med å seile på vekslende 7-netters cruise i det østlige og vestlige Middelhavet fra Miami, med start den 6. mai. Reiseruten i østlige Karibien inkluderer stopp i St. Thomas, De amerikanske jomfruøyene; Tortola, De britiske jomfruøyene og Nassau, Bahamas, mens vestlige Karibien-cruise besøker Roatán, Honduras; Norwegians private destinasjon Harvest Caye, Belize; Costa Maya, Mexico og Cozumel, Mexico.
 
Merknad!: Reiseruter som beskrives gjenspeiler gjeldende status for planlegging av reiseruter, og kan endres.